2020-05-15 12:18:34• hírek • Fizetett tartalom

Jó hírünk van: május 18-tól ismét kinyitnak a Seky üzletei

Noha a tavasz első napsugarait a kijárási korlátozások miatt legtöbben csak az ablakból élvezhettük, a szükségállapot lejártával a béklyók lehullanak lábunkról, az óvintézkedések betartásával ismét kimehetünk a nagyvilágba. Szívesen kihasználnád a rég várt lazításokat, hogy beszerezz néhány trendi ruhadarabot? Akkor van egy jó hírünk: május 18-tól ismét kinyitnak a Seky üzletei.

Ha úgy gondolod, hogy jól jönne a családnak néhány divatos nyári darab, akkor hétfőtől bátran keresd a Seky üzleteit, ahol természetesen továbbra is minőségi ruhák széles választékával várják a vásárlókat. Az üzletekben azonban nem csak új árukészletet készítik elő, hanem biztonságos körülményeket is teremtenek ahhoz, hogy gondtalanul, az elmúlt időszak kellemetlen emlékeit elfeledve lehessen válogatni a ruhadarabok között.


Amennyiben a jövő hét első napjaiban nem tudsz betérni egyik üzletbe sem, akkor kövesd figyelemmel a Seky honlapját, ugyanis innen első kézből értesülhetsz a legfrissebb hírekről, akciókról és kedvezményekről, illetve a folyamatosan megújuló árukészletekről. Ugyanakkor kövesd a Szatmár.ro oldalát is, hiszen hamarosan egy különleges nyereményjátékot indítunk a Seky jóvoltából, menynek során több ajándékutalvány is gazdára talál majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: